U bevindt zich hier: Home > Rally News
Rally News

Natte proloog niet in het voordeel van Van Loon

Op het moment dat er afgeteld wordt aan de start bij de MINI ALL4 Racing van Erik van Loon en Wouter Rosegaar begint het plots hevig te regenen. Een grote onweersbui trekt over de proloog heen en zorgt voor een glad parcours. Het resultaat is een elfde tijd op ruim 22 seconden van Yazeed Al-Rajhi.

“Vervelend, de hele dag is het heet en precies op het moment dat wij moeten starten begint het te regenen. En toen we de auto in het Parc Fermé parkeerden werd het droog. Vanaf de start zaten we er goed bij. Maar daarna hebben we een paar kleine momentjes gehad door de gladheid. We hadden graag bij de eerste tien gezeten omdat de starttijd tussen de auto’s groter is en je daardoor minder last hebt van de stof. Maar we gaan er morgen met een goed gevoel in en dan proberen we om bij die eerste tien te eindigen zodat we zondag dat voordeel wel hebben”, vertelt Erik.

Morgen staan er twee stages op het programma, eentje van 116 kilometer en een andere van 217 kilometer. De eerste proef wordt verreden om 8:43u en de tweede start om 11:33u. Tussen de proeven zit een service van 30 minuten.

 

1 Yazeed Al-Rajhi
Timo Gottschalk
Toyota Hilux Overdrive 5:30.1
2 Orlando Terranova
Moi Torrallardona
MINI ALL4 Racing +1.4
3 Nasser Al-Attiyah
Mathieu Baumel
HRX Ford +2.2
4 Aleksandr Zheludov
Andrei Rudnitski
Toyota Hilux +4.4
5 Martin Kaczmarski
Tappio Suominen
MINI ALL4 Racing +4.6
11 Erik van Loon
Wouter Rosegaar
MINI ALL4 Racing +22.8
Geplaatst op: 18-07-2014 om: 23:38 door: Jurre Hengstman

Foto's
Advertentie


ZoekenAdvertenties
1

21

21

2