U bevindt zich hier: Home > Rally News
Rally News

Monster Energy en Ken Block present Gymkhana GRID the European Gauntlet

Na een zeer succesvolle 1st kwalificatie ronden van het Europese Gymkhana GRID evenement in Cleremont Ferrand tijdens de International Motor Exhibition (Frankrijk). Is het al weer bijna tijd voor de Benelux kwalificatie ronden tijdens Automaxx Super Sunday op 16 september op het circuit van Zandvoort.

Gymkhana GRID is een door Ken Block bedacht evenement dat dit jaar door Monster Energy van Amerika naar Europa gehaald wordt. Er zullen in totaal 4 kwalificatie evenementen worden gehouden:
1.       Frankrijk: International Motor Exhibition, Cleremont Ferrand, 29 juni tot 1 juli 2012;
2.       Engeland: TRAX, circuit van Silverstone, 2 september 2012;
3.       Duitsland: SPORT1 Trackday, Motorsport Arena Oschersleben, 8 september 2012;
4.       Benelux: Automaxx Super Sunday, circuit Zandvoort, 16 september 2012.

Alle finalisten uit de voorrondes gaan door naar de grand finale die op 27/28 oktober tijdens Flame & Thunder zal plaats vinden in Engeland. Tijdens deze finale zal Ken Block zelf de strijd aangaan tegen de gekwalificeerde finalisten. Wil jij het dus zelf opnemen tegen Ken Block? Doe dan mee aan de Benelux kwalificatie tijdens Automaxx Super Sunday op zondag 16 september 2012!

Tijdens de Benelux kwalificatie zal het Heineken paddock van het circuit van Zandvoort worden omgedoopt to Gymkhana GRID area. Zie de bijlage Heineken paddock en de racetrack layout voor wat meer informatie over de track lay out en positie van Gymkhana GRID op het circuit van Zandvoort. Ook in de bijlage de event poster.

Ben jij die drifter, autosport of rally lief hebber die graag wil deelnemen aan dit spectaculaire gratis evenement? schrijf je dan in voor deelname:
http://gymkhanagrid.com/addusers.php

Gymkhana GRID Cleremont Ferrand (France) International Motor Exhibition event recap video:
http://www.youtube.com/watch?v=3V9y0As3ZMU of http://vimeo.com/45258376

On board video van 1 van de deelnemers:
www.youtube.com/watch?v=Hm6Dl1I4TN4

Website voor alle nodige informatie, competitie format, officiële regels etc.:
http://gymkhanagrid.com/

Om de drift/ Gymkhana sport in Nederland naar een hoger niveau te brengen roepen we zo veel mogelijk drift, rally en autosport fans op om deel te nemen aan de Benelux kwalificatie van Gymkhana GRID. We zouden het dan ook erg op prijs stellen als je dit event kan hypen op je website, facebook en/ of twitter!

Geplaatst op: 14-08-2012 om: 19:57 door: Alexander Voorberg

Foto's
Advertentie


ZoekenAdvertenties
1

21

21

2